Naar de Website
Lichtschip 15, 3991 CP HOUTEN
[email protected]
+31 (0)30 63 43 154

Dentaid is opgericht met een duidelijke visie: “het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten voor de ondersteuning van specifieke situaties in de mond”. Dit met evidence based mondverzorgingsproducten die worden geadviseerd door Oral Health Professionals aan hun patiënten of op eigen initiatief worden aangekocht door de mondbewuste Health Consumer.

Het uitgangspunt daarbij is dat het mogelijk moet zijn om met goede dentale behandelingen en effectieve producten de eigen dentitie een leven lang te behouden, in alle levensfasen.

Met een BeNeLux structuur en hoofdkantoor in Houten en 16 zeer kundige area managers die de dentale praktijken en apotheken dagelijks bezoeken  en voorlichten is Dentaid markteider in de specifieke mondverzorging. Onze grootste “ambassadors” zijn de vele Oral Health Professionals die dagelijks onze merken Perio.Aid; Chloorhexidine, Vitis; Specifieke dagelijkse mondverzorging, Halita; Tegen slechte adem klachten,  Xeros; Tegen droge mondklachten en Interprox; Interdentaal borsteltjes, adviseren.

Ons business model waarbij Dentaid actief is in 3 landen, met 2 talen met diverse klantengroepen en accounts en verkrijgbaar is in diverse point of sale kanalen (drogist, apotheek, online, dentale praktijk) is vrij complex te noemen.

Dentaid is inmiddels een substantiële speler binnen de tandheelkunde, apotheek en drogisterijwereld en het bedrijf elk jaar een stap laten nemen in sustainable groei, blijft een mooie uitdaging.

Dit doen we met een team van kundige collega’s die de lat elk dag hoog leggen maar ook met plezier en collegialiteit willen werken.