Naar de Website
Fustweg 5, 2031 CJ HAARLEM NEDERLAND
[email protected]
+31 (0)23 543 42 50
: Postbus 986, 2003 RZ HAARLEM

Giving a hand to oral health.

Als een van ‘s werelds belangrijkste dentale bedrijven, is Kulzer al meer dan 80 jaar een betrouwbare partner voor alle dentale professionals. Of het nu gaat om esthetische of digitale tandheelkunde, preventie, prothetiek of parodontologie, Kulzer staat voor gewaardeerde, bewezen en innovatieve dentale producten. Met de beste oplossingen en diensten, wil Kulzer haar klanten helpen in het herstellen van de mondgezondheid van de patiënt op de meest veilige, comfortabele en efficiënte manier. Om dit doel te bereiken, zetten 1.500 medewerkers op 26 locaties zich in.

Kulzer is onderdeel van de Mitsui Chemicals Group. Het Japanse Mitsui Chemicals Inc. (MCI), met als basis Tokyo, heeft 131 vestigingen en meer dan 13.400 medewerkers in 27 landen. Haar innovatieve en functionele chemische producten zijn veel gebruikt in de auto-, elektronica- en verpakkingsindustrie, evenals andere sectoren, zoals milieubescherming en gezondheidszorg.

Tot 1 juli 2017 droeg Kulzer de naam Heraeus Kulzer. Met de naamswijziging wil Kulzer meer focussen op de sterktes die haar succesvol hebben gemaakt: loyale partnering met gebruikers, distributeurs en universiteiten en, boven alles, de hoogste kwaliteit materialen, innovaties en een breed aanbod van diensten die samen een unieke combinatie in de markt vormen.