Naar de Website
Vang 9, 4661 TX HALSTEREN
[email protected]
+31 (0164) 25 89 80

Net zoals hun klanten, verwachten tandheelkundige professionals producten van de allerhoogste kwaliteit waarmee voorzien wordt in de klinische en esthetische behoeften.

Sinds 1984 is Dyna Dental Nederlands fabrikant van state-of-the-art tandheelkundige implantaten en andere gerelateerde producten. Wij streven ernaar constant te innoveren en producten te leveren die ervoor zorgen dat de behandeling sneller en eenvoudiger uitgevoerd kan worden en waar een Nederlandse, hoogwaardige kwaliteit centraal staat.

In samenwerking met internationaal gerenommeerde tandheelkundige bedrijven zoals B. Braun Aesculap, W&H, DOT, Cendres+Metaux en Ardoz Healthcare verschaft Dyna Dental een compleet assortiment aan onder andere chirurgische instrumenten, micromotoren, hand- en hoekstukken, botregeneratieve materialen, membranen, prothetische producten en tandpasta’s.

Ook de naadloze integratie van moderne digitale technologieën in de tandheelkundige werkomgeving heeft de aandacht. Veel professionals werken namelijk niet meer zonder. Dyna Dental is in staat om hierin te voorzien dankzij haar eigen CADCAM technologie en productiefaciliteiten.

Dyna Dental is ook een “Original Equipment Manufacturer” (OEM) voor derden. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in de dentale markt, is Dyna Dental in staat u te helpen bij het vervullen van vele ontwerp en fabricage behoeften. Onze ervaren industriële ontwerpers en fabricage professionals richten zich op kwaliteit, het verminderen van indirecte kosten en het verhogen van productiviteit.

Dyna Dental wil excelleren wat betreft kwaliteit door het uitvoeren van intensieve testen op alle gefabriceerde producten. Dit garandeert veiligheid en effectiviteit. Bij het ontwerpen van nieuwe producten, waarbij Dyna rekening houdt met wettelijke voorschriften, komt zij de wensen van de klant tegemoet. Ze levert haar producten, die altijd klaar zijn voor gebruik, stipt op tijd en tegen een goede prijs.

Wereldwijde verkoop van de producten gebeurt door middel van een uitgebreid en nauw samenwerkend distributienetwerk. Alle vertegenwoordigers delen de Dyna Dental filosofie en zijn onderwezen in alle product-gerelateerde zaken.