Naar de Website
Signaalrood 55, 2718 SG ZOETERMEER
[email protected]
+31 (0)800 0245200

Uw partner in de tandheelkunde: Dentsply Sirona

Door het combineren van Dentsply’s toonaangevende platform in verbruiksmaterialen en Sirona’s marktleidende dentale technologie en equipmentaanbod, werkt Dentsply Sirona samen met tandheelkundige professionals en laboratoria die patiëntenzorg bevorderen en de mondgezondheid wereldwijd verbeteren. Wij zijn toegewijd aan het introduceren van nieuwe, innovatieve producten en bieden aanvullende oplossingen voor de bevordering van betere, veiligere en snellere tandheelkunde.

Dentsply Sirona is ‘s werelds grootste producent van professionele dentale producten en technologieën die dentale professionals in staat stellen betere, veiligere en snellere tandheelkunde te leveren. Onze producten en oplossingen zijn vaak toonaangevend in de markt en onze platformen staan aan de top van de innovatie, equipment, technologie en gespecialiseerde producten.

Als ‘The Dental Solutions Company™’ levert Dentsply Sirona een uitgebreid assortiment eindoplossingen aan dentale professionals

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen een compleet assortiment producten voor de orale gezondheid, inclusief dentale verbruiksmaterialen, CAD/CAM systemen (CEREC en InLab), restauratieve producten, digitale intra-orale, panoramische en 3D-beeldsystemen, dentale behandelcentra, hygiëne- en preventiesystemen en producten die onder andere gebruikt worden in de specialistische markten in de orthodontie, endodontie en implantologie.